Θεραπευτική Μέθοδος: Ολιστικό Μασάζ

 
 
 
Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε  τα νέα του Therapy.gr στείλτε μας το email σας: 
 
 
 
 
info
LIFETHERAPY ACADEMY Σχολή Ολιστικής Θεραπευτικής...
 
 
All4Therapy


Θηβών 389 & Ιερά Οδός 12242 Αιγάλεω
Τηλέφωνα: 2105911119 6948040045
Url: http://www.all4therapy.com/ email: all4therapy@gmail.com
Στο All4Therapy θα βρείτε τη Σχολη Holistic Health Science College, το Yoga studio και το θεραπευτήριο Alternative Therapy Center όπου θα βρείτε εναλλακτικούς θεραπευτές, εξειδίκευμενους έμπειρους επαγγελματίες για να αντιμετωπίσετε τα θέματα της Υγείας σας αποτέλεσματικά. Εκπαιδευτικά προγράμματα για να σπουδασετε στον Κλάδο της Ολιστικης Υγείας & των Εναλλακτικών Θεραπειών με πανευρωπαϊκή αναγνώριση. Το studio Yoga για την απόκτηση σωματικής και ψυχικής υγείας. Εξειδίκευμενα κέντρα και συνεργάτες θα βρείτε στην έδρα μας στην Αθήνα, Θεσσαλονικη και Κερκυρα. Ερχόμαστε κοντά σας.. Εκπαιδευτικά Σεμιναρια και Θεραπειες κατόπιν ραντεβού μπορούν να διεξαχθούν σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό. All4Therapy.. Γιατί η πηγή της Ευτυχίας & της Επιτυχίας είναι μέσα μας!

Alternative Therapy Center


1η Παροδος Πολυχρονίου Κωνσταντά, Σαροκο 49100 Κερκυρα
Τηλέφωνα: 2661080960 6948040045
Url: www.alternativetherapycenter.org email: info@alternativetherapycenter.org
Ολιστική Θεραπεία Απελευθέρωσης A.P.D. Υποκαταστήματα με συνεργασία: Θεσσαλονίκη & Πατρα

Athens Massage & Yoga Academy


Μητσαίων 19 11742 Αθήνα
Τηλέφωνα: 210-9238000
Url: www.massage.gr email: info@massage.gr

LIFETHERAPY ACADEMY


Αριστοτέλους 10 54623 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνα: 2310 242001
Url: www.lifetherapy.gr email: info@lifetherapy.gr

Μέλος:
- INTERNATIONAL IRIDOLOGY PRACTITIONERS ASSOCIATION (IIPA)

Μέλος:
- RAMA - Ελληνικός Οργανισμός για την Διδασκαλία και την Διάδοση του Pranic Healing

Μέλος:
- ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ (ΕΛ.ΣΥ.Ε.Μ.)

NATURAL HEALTH SCIENCE


Πανδρόσου 31 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
Τηλέφωνα: 210 9837344 210 9849276 Fax: 210 9849057
Url: www.nhs.gr email: info@nhs.gr

Oriental Medicine & Shiatsu Training Centre (Om)


Eρμού 86 10554 Πλατεία Mοναστηρακίου, Aθήνα
Τηλέφωνα: 2106440023 Fax: 2106440023
Url: www.shiatsu.gr email: info@shiatsu.gr
Το Oriental Medicine and Shiatsu Training Centre - Om είναι ένα ειδικευμένο κέντρο εκπαίδευσης στις μεθόδους της Φυσικής Θεραπευτικής και Παραδοσιακής Ανατολικής Ιατρικής. Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1994 από την Ιλάειρα Μπουρατίνου ως θεραπευτικό και εκπαιδευτικό κέντρο, με την ονομασία European Institute of Oriental Medicine, παράλληλα με το Ελληνικό παράρτημα της European Shiatsu School. Μετά από εικοσαετή συνεχή παρουσία στο χώρο της εκπαίδευσης και έχοντας ήδη διδάξει πάνω από δυόμιση χιλιάδες άτομα, άλλαξε επωνυμία σε Oriental Medicine and Shiatsu Training Centre - Om. Με γνώμονα την άρτια και εις βάθος επαγγελματική κατάρτιση, την ενδυνάμωση της παρουσίας της εναλλακτικής θεραπευτικής στην ελλάδα και τη βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης για τους σπουδαστές του, το Om λειτουργεί σε ένα νέο, φιλικό περιβάλλον, με τρεις ευρύχωρες φωτεινές αίθουσες, άνετους κοινόχρηστους χώρους και σύγχρονη αισθητική αντίληψη, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Aθήνας. Oι δραστηριότητές του παρακολουθούνται από μια ευρεία γκάμα ανθρώπων με κοινό ενδιαφέρον την υγεία. Απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες, ερασιτέχνες και υποψήφιους θεραπευτές όσο και σε ενδιαφερόμενους από το ευρύ κοινό, που αποζητούν εναλλακτικές ή συμπληρωματικές αγωγές υγείας και άσκησης. Το όραμα του Om είναι να προσφέρει ένα επαγγελµατικό εφόδιο υψηλής στάθμης, παρέχοντας στους υποψήφιους θεραπευτές ολοκληρωμένη γνώση της σχετικής θεωρίας και πρακτικής. Το Om ανταποκρίνεται έτσι με τον καλύτερο τρόπο στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης διδακτικής. Οι ειδικότητες που διδάσκονται στηρίζονται κυρίως στην Παραδοσιακη Ανατολική Θεραπευτική. Ενδεικτικά αναφέρουμε την παραδοσιακή κινέζικη ιατρική, το σιάτσου, τον βελονισμό, το sotai, το tuina και τη μοξαθεραπεία. H Σχολή ειδικεύεται και στην εκπαίδευση διαφόρων άλλων μεθόδων μάλαξης και σωματικού χειρισμού-bodywork, όπως είναι η ταϊλανδική μάλαξη, το ολιστικό μασάζ, και η λεμφική παροχέτευση. Επίσης, παρέχει υψηλού επιπέδου εκμάθηση πάνω σε διάφορες άλλες μορφές θεραπείας όπως η αρωματοθεραπεία, η φυσική αισθητική και κοσμητολογία, καθώς και σε τεχνικές προσωπικής εξέλιξης, όπως η συμβουλευτική και το rebirthing. Επιπλέον, προσφέρονται εβδομαδιαία μαθήματα και σεμινάρια θεραπευτικής άσκησης όπως pilates,feldenkrais,streching, yoga, taichi, qigong, baby/postnatal yoga,μαθήματα ενίσχυσης γονιμότητας,butoh.

Satya Εναλλακτικό Θεραπευτικό Κέντρο Ευεξίας & Μεθόδων Άσκησης


Γρ. Λαμπράκη 91 185 34 Πειραιάς
Τηλέφωνα: 210-4133131 Fax: 210-4133131
Url: http://www.satya.gr email: info@satya.gr
Στο Satya Εναλλακτικό Θεραπευτικό Κέντρο ευεξίας & Μεθόδων Άσκησης παρέχονται Εκπαιδευτικά Σεμινάρια: Θιβετιανού Μασσάζ, Αρωματικού Μασσάζ, Αρωματοθεραπείας, Feng Shui, Μύηση Reiki, Μύηση Αγγελικού Reiki.

School Of Esoteric Studies-Pranic Healing Center For Greece


Μιχαλακοπούλου 38 11528 Αθήνα
Τηλέφωνα: 2107291348 6948/240572
Url: www.pranic-healing.gr & www.esoteric-studies.gr email: chakrashiva@yahoo.gr

ΑΛΙΚΟ ΡΟΔΟ Ακαδημία Προσωπικής Ανάπτυξης


Εθνικής Αντιστάσεως 7, Ελευθερούπολη 64100 Καβάλα
Τηλέφωνα: 6973258860
Url: www.alicorodo.gr email: info@alicorodo.gr
*Εκπαίδευση στις ολιστικές-εναλλακτικές θεραπείες *Σεμινάρια Εκπαιδευτικά για επαγγελματίες θεραπευτές *Σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης *Εργαστήρια βιωματικής έκφρασης *Συνεδρίες ολιστικών-εναλλακτικών θεραπειών

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ


ΠΑΠΑΔΑ 1-3 & ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 11526 ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ
Τηλέφωνα: 2111820460 Fax: 2111820461
Url: http://hellenicholistic.com/ email: hellenicholistic@gmail.com
Ιπποκράτεια Θεραπευτική για Επαγγελματίες Η «Ιπποκράτεια Θεραπευτική» είναι ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό σύστημα για επαγγελματίες που θέλουν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στον αναπτυσσόμενο τομέα του Τουρισμού Υγείας. Οι Ελληνικές Ολιστικές παρέχουν την απαιτούμενη εμπειρία, συμβουλευτική και δικτύωση στους πιστοποιημένους εφαρμοστές εξασφαλίζοντας μια σίγουρη καριέρα. Οι εφαρμοστές των Ελληνικών Ολιστικών διακρίνονται για τη γνώση και ικανότητά τους: •Να προσφέρουν Ολιστική Προσέγγιση της Υγείας, εναρμόνιση με τη φύση και ανακούφιση από τον πόνο •Να εφαρμόζουν 6 τεχνικές χειρομάλαξης με προϊόντα της ελληνικής γης, που βασίζονται στα Ιπποκρατικά κείμενα και εξισορροπούν τα έξι συστήματα του οργανισμού μας: καρδιαγγειακό – ουροποιητικό, νευρικό – πεπτικό, ενδοκρινικό – ανοσοποιητικό. •Να αναγνωρίζουν τον ιδιοσυγκρασιακό τύπο των πελατών τους, την πρωταρχική τους πεποίθηση και την ορθομοριακή τους κατάσταση, να ερμηνεύουν το ψυχοσωματικό αποτύπωμα των ασθενειών και να ενεργοποιούν τους μηχανισμούς αυτοθεραπείας.

     
     
2011 © therapy.gr.
Όροι Χρήσης |  Privacy Policy