Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε  τα νέα του Therapy.gr στείλτε μας το email σας: 
 
 
 
 
Όροι χρήσης therapy.gr

To therapy.gr παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες του μια συλλογή υπηρεσιών, σελίδων, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων εργαλείων επικοινωνίας, υπηρεσίες/σελίδες προσωπικού χαρακτήρα και περιεχομένου, διαφημίσεις. Το therapy.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς των χρηστών του, για τις προσωπικές σελίδες που φιλοξενεί, καθώς επίσης και για την ακρίβεια των στοιχείων στους καταλόγους των προβαλλόμενων επιχειρήσεων. Υπεύθυνοι του περιεχομένου και του τρόπου χρήσης τους είναι οι εκάστοτε χρήστες.

Το therapy.gr δεν συμφωνεί με την ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα φαντατισμού, ή προκαλεί βλάβη σε ανήλικους με οποιοδήποτε τρόπο.

Όλο το περιεχόμενο του therapy.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του. Εξαιρούνται τα δεδομένα όπου ρητά αναγράφεται ότι αποτελούν πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων και που ενδέχεται να δημοσιεύονται στις σελίδες του therapy.gr.

 

     
     
2011 © therapy.gr.
Όροι Χρήσης |  Privacy Policy