Μασάζ σωματοσυναισθηματικής απελευθέρωσης (SERM)
   

 
 
 
Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε  τα νέα του Therapy.gr στείλτε μας το email σας: 
 
 
 
 
Ο όρος SERM (Somato-emotional Energy Release Massage) είναι μια πολύ απλή ονομασία για μία πολύ λεπτή και σημαντική θεραπευτική διαδικασία: Τον εντοπισμό, την συνειδητοποίηση και τον απεγκλωβισμό ή «αποφόρτιση» των συναισθημάτων που εκπαιδευτήκαμε να μην εκφράζουμε στη ζωή μας. Και για να τα κρατήσουμε εκεί, καλά φυλακισμένα και μυστικά από όλους και για πάντα (και μερικές φορές και από εμάς) δαπανάμε τεράστια ποσά ενέργειας για να τα φυλακίσουμε μέσα μας. Το SERM έλκει την καταγωγή του από τις αρχαίες Ανατολικές Παραδόσεις, έτσι όπως εξελίχθηκαν κατά τον 19ο και 20ο μέσα από τις τελευταίες εξελίξεις της σωματικής ψυχοθεραπείας.
O International SERM Organization (ISO), ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός έχει αναλάβει την έρευνα, την εκπαίδευση και τη διάδοση της ολιστικής αυτής θεραπευτικής μεθόδου.
Σκοπός του SERM είναι η αφύπνιση μιας ιδιαίτερης συνειδητότητας γύρω από τα συναισθήματά μας και την συμπεριφορά μας προς αυτά, γι' αυτό και το SERM δεν μπορεί να διδαχθεί απλά νοητικά, αλλά να ενσωματωθεί στη ζωή κάποιου μέσα από προσωπική βιωματική εργασία του εκπαιδευόμενου έχοντάς πρώτα αλλάξει βαθιά τον ίδιο.

 

Εκπαίδευση - Σχολές ΣΕΡΜ...

Κέντρα - Σύμβουλοι ΣΕΡΜ...

Σύλλογοι - Φορείς ΣΕΡΜ...


 

 

 

 

 

Οι εναλλακτικές - συμπληρωματικές - ολιστικές επιστήμες δεν αντικαθιστούν την ιατρική μέριμνα, αλλά την συμπληρώνουν.
     
     
2011 © therapy.gr.
Όροι Χρήσης |  Privacy Policy