Υδροθεραπεία παχέος εντέρου
   

 
 
 
Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε  τα νέα του Therapy.gr στείλτε μας το email σας: 
 
 
 
 
Το παχύ έντερο είναι σαν το αποχετευτικό σύστημα ενός σπιτιού: κανείς δεν θέλει να έρχεται σε επαφή με αυτό, όμως χωρίς αυτό το ίδιο το σπίτι και οι ένοικοί του δεν μπορούν να ζήσουν. Και το παχύ έντερο επιτελεί για τον άνθρωπο ακριβώς αυτήν την λειτουργία: Είναι το μέρος που στέλνουμε ότι δεν θέλουμε να υπάρχει στη ζωή μας.
Και αυτό δεν περιορίζεται μόνο στα τροφικά απόβλητα που μέσω του παχέος εντέρου οδεύουν προς την απομάκρυνση, αλλά και για τα συναισθηματικά απόβλητα, δηλαδή για κάθε συναίσθημα που δημιουργήθηκε μέσα μας αλλά δεν το αποδεχόμαστε και δεν το θεωρούμε ευπρόσδεκτο στη ζωή μας. Όπως π.χ. τους φόβους μας, την θλίψη μας και τον θυμό μας. Και αυτή η στάση οδηγεί σταδιακά σε συνδυασμό με την όλο και αυξανόμενη έλλειψη κίνησης στη ζωή μας και με την όλο και περισσότερο μη κατάλληλη διατροφή στην εμφάνιση ασθενειών του παχέος εντέρου όπως δυσκοιλιότητα, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, μετεωρισμό κ.α. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο καρκίνος του παχέος εντέρου είναι το ταχύτερα αυξανόμενο αριθμητικά είδος καρκίνου στην σημερινή κοινωνία.

Η υδροθεραπεία του παχέος εντέρου είναι μια μέθοδος εσωτερικού καθαρισμού του παχέος εντέρου από τις τοξικές ουσίες, τα αέρια, τα συσσωρευμένα κόπρανα και τις πλάκες μυκήτων που αποδυναμώνουν το σώμα και επηρεάζουν την γενικότερη λειτουργία του οργανισμού. Η αξία του καθαρισμού του παχέος εντέρου αναγνωρίζεται ευρέως στην Ευρώπη και στην Βόρεια Αμερική. Αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο στην πρόληψη των ασθενειών. Ο καθαρισμός αυτός γίνεται με νερό φιλτραρισμένο και αποστειρωμένο με υπεριώδεις ακτίνες και θερμασμένο στη θερμοκρασία του σώματος. Είναι μια ανώδυνη διαδικασία που φέρνει αίσθημα βαθειάς χαλάρωσης και ανακούφισης. Κατά τη ώρα της συνεδρίας συνοδεύεται από μασάζ λεμφικό και μασάζ παχέος εντέρου.

Δημήτρης Αναγνωστόπουλος
Life Therapy Academy
Εκπαίδευση - Σχολές Υδροθεραπείας παχέος εντέρου...

Κέντρα - Σύμβουλοι Υδροθεραπείας παχέος εντέρου...

Σύλλογοι - Φορείς Υδροθεραπείας παχέος εντέρου...


 

 

 

 

 

Οι εναλλακτικές - συμπληρωματικές - ολιστικές επιστήμες δεν αντικαθιστούν την ιατρική μέριμνα, αλλά την συμπληρώνουν.
     
     
2011 © therapy.gr.
Όροι Χρήσης |  Privacy Policy